Dr. Kiskó Gabriella

Utolsó frissítés: 2023 december 09.

egyetemi tanár

Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Élelmiszer-mikrobiológia Higiénia és -biztonság Tanszék

Önéletrajz

2023.12.18.

 

2023.11.16.


 

2023.10.04.

A természetes antimikrobiális szerek hatékonyak mind az élelmiszerrel terjedő kórokozók, mind a romlást okozó baktériumok ellen. Legújabb közleményünkben bemutatjuk a többek között a tormában, a mustárban és a wasabiban is megtalálható értékes hatóanyag, az alil izotiocianát, darált csirkehús biztonságára és minőségére gyakorolt hatását.

https://www.mdpi.com/2076-3417/13/19/10953

 

2023. 09. 17.

Trefort Ágoston díj felsőoktatási tagozatának adományozása