Kiskó Gabriella - Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
Dr. Kiskó Gabriella
Utolsó frissítés: 2023 december 09.
egyetemi tanár
Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Élelmiszer-mikrobiológia Higiénia és -biztonság Tanszék
2023.12.18.
2023.11.16.
2023.10.04.
A természetes antimikrobiális szerek hatékonyak mind az élelmiszerrel terjedő kórokozók, mind a romlást okozó baktériumok ellen. Legújabb közleményünkben bemutatjuk a többek között a tormában, a mustárban és a wasabiban is megtalálható értékes hatóanyag, az alil izotiocianát, darált csirkehús biztonságára és minőségére gyakorolt hatását.
https://www.mdpi.com/2076-3417/13/19/10953
2023. 09. 17.
Trefort Ágoston díj felsőoktatási tagozatának adományozása