Deák Tibor Szakkollégium

Deák Tibor Szakkollégium

Utolsó frissítés: 2022 március 02.

A Deák Tibor Szakkollégiumot a hallgatók egy lelkes csoportja 2013-ban alapította meg, azzal a céllal, hogy fellendítsék a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Élelmiszertudományi Karán tanulók tudományos és közösségi életét. Így jött létre az első élelmiszertudományi diákszervezet.

A szakkollégium célja a szakmájukért elhivatott hallgatói számára lehetőséget biztosítani, hogy az órarendi kereteken túlmenően, azt kiegészítve bővíthessék tudásukat. A hallgatók igényeit folyamatosan felmérve közvetít olyan értékeket, amelyek egyszerre szolgálják szakmai képességeik fejlődését és közösségi életük színesítését.
Kurzusok, előadóestek, konferenciák egyaránt szerepelnek a képzési rendszerünkben, az üzemlátogatásaink során pedig működés közben láthatjuk a tanult technológiákat, berendezéseket. Természetesen csapatépítő programokat is szervezünk, hogy egy igazán jó közösségben érezzék magukat tagjaink.
A diákszervezetünk előnye, hogy a tagjaként olyan versenyképes, társadalmi problémákra érzékeny frissdiplomásokká válhatunk, akik a közösségünkben elsajátított tudást és tapasztalatot eredményesen kamatoztatják a későbbiekben, és ezzel segítik környezetük folyamatos fejlődését is.

Bővebb információkért látogasson el közösségi média felületeinkre. A jelentkezéssel kapcsolatban, illetve egyéb felmerülő kérdéseivel keressen minket bátran a lent megadott elérhetőségeken.

E-mail: deaktszakkollegium@gmail.com
Instagram: deakt_szakkoli
Facebook: deaktibordsz

Bemutatkozó videó: