Élelmiszertermelő vagy -feldolgozó vállalkozása van? Vegyen részt a „FOOD Quality in Digital Age” projektben!

Stakeholder Adatbázis

Utolsó frissítés: 2023 október 09.

A „FOOD Quality in Digital Age” projekt-konzorcium tisztelettel meghívja az élelmiszertermelés és -feldolgozás területén érdekelt vállalkozásokat és szervezeteket, hogy részt vegyenek a projekt tevékenységeiben. A csatlakozás első lépéseként kérjük, hogy töltse ki a projekt Stakeholder Adatbázisának regisztrációs űrlapját. Az adatbázist hamarosan közzétesszük a projekt weboldalán.

Az adatbázis létrehozásának célja, hogy rendelkezésünkre álljon egy lista, amelyen olyan vállalkozások/szervezetek szerepelnek (élelmiszer-előállító vállalatok, gazdálkodók, szövetségek, mezőgazdasági tanácsadók, klaszterek, nem kormányzati szervezetek, helyi és regionális hatóságok stb.), amelyek szívesen együttműködnének a projekt tevékenységeiben, mint például:

  • ingyenes részvétel képzéseken és tájékoztató eseményeken,
  • tudományos és kutatás-fejlesztési együttműködés (kutatási és fejlesztési szolgáltatásainkat itt tekintheti meg),
  • kapcsolatépítés és konzultáció a kutatócsoporttal személyes találkozók szervezésével,
  • új együttműködési módok keresése az élelmiszertermelő és -feldolgozó ágazat különböző szereplői között.

Az Adatbázis a bejegyzett szervezetekről és azok tevékenységeiről tartalmaz alapvető információkat, egyben a listázott intézmények nemzetközi szintű népszerűsítésének eszközeként is működik majd.

Az „FOOD Quality in Digital Age” projekt egy nemzetközi kezdeményezés, amely mezőgazdasági ágazat, különösen az élelmiszer-előállítás digitalizációjának elősegítésére törekszik a visegrádi és a balkáni régiókban. A projekt öt regionális, egy-egy digitalizált élelmiszer-minőségértékelési módszerben jártas egyetem szakértelmét és tapasztalatait integrálja, valamint ennek a hálózatnak a helyi és regionális érdekeltekkel való együttműködését segíti. További információért kérjük, látogassa meg a projekt weboldalát.

Ha szeretne a „FOOD Quality in Digital Age” projekt stakeholder-közösségének tagja lenni, és növelni vállalkozásának vagy szervezetének ismertségét a nemzetközi konzorciumban, kérjük, töltse ki regisztrációs űrlapunkat!

Köszönettel,

Dr. Kovács Zoltán

Egyetemi tanár

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet

Élelmiszeripari Méréstechnika és Automatizálás Tanszék

The project “FOOD Quality in Digital Age” is co-financed by the Governments of Czechia, Hungary, Poland and Slovakia through Visegrad Grants from International Visegrad Fund. The mission of the fund is to advance ideas for sustainable regional cooperation in Central Europe.