Dalmadi István - Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
Dr. Dalmadi István
Dalmadi István_fejléc
egyetemi docens
Álllatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék
Élelmiszertechnológiai Központ
Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
Dalmadi István_bejegyzések
2023. december 21.
A most megjelent publikációnkban vizsgáltuk, hogy a melléktermékekből származó, magas biológiai értékű állati fehérjeforrásokkal való dúsítás milyen hatást gyakorol a jégkrém technológiai-funkcionális tulajdonságaira. Az érzékszervi bírálatok eredményei szerint bizonyos dúsítások javítják az ízérzetet és a színpreferenciát, így a melléktermék-összetevők ellenére a fogyasztók számára elfogadhatóbbak.
https://www.mdpi.com/2076-3417/13/19/10953
Gratulálunk a lenyűgöző védéshez, és a tématerület igényes továbbfejlesztéséhez!