Deák Tibor Szakkollégium - Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
Deák Tibor Szakkollégium
Deák Tibor Szakkollégium
Last modified: 08. February 2024
A Deák Tibor Szakkollégiumot a hallgatók egy lelkes csoportja 2013-ban alapította meg, azzal a céllal, hogy fellendítsék a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Élelmiszertudományi és Technológiai Intézetében tanulók tudományos és közösségi életét. Így jött létre az első élelmiszertudományi diákszervezet.
A szakkollégium célja a szakmájukért elhivatott hallgatói számára lehetőséget biztosítani, hogy az órarendi kereteken túlmenően, azt kiegészítve bővíthessék tudásukat. A hallgatók igényeit folyamatosan felmérve közvetít olyan értékeket, amelyek egyszerre szolgálják szakmai képességeik fejlődését és közösségi életük színesítését.
Kurzusok, előadóestek, konferenciák egyaránt szerepelnek a képzési rendszerünkben, az üzemlátogatásaink során pedig működés közben láthatjuk a tanult technológiákat, berendezéseket. Természetesen csapatépítő programokat is szervezünk, hogy egy igazán jó közösségben érezzék magukat tagjaink.
A diákszervezetünk előnye, hogy a tagjaként olyan versenyképes, társadalmi problémákra érzékeny frissdiplomásokká válhatunk, akik a közösségünkben elsajátított tudást és tapasztalatot eredményesen kamatoztatják a későbbiekben, és ezzel segítik környezetük folyamatos fejlődését is.
Jelentkezés módja: jelentkezési időszakban (minden félév elején) önéletrajz és motivációs levél leadása, illetve a jelentkezést követően egy szóbeli elbeszélgetés is következik.
Elnök: Lehota Vilmos
Gesztorintézet és támogató tanár: MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Dr. Friedrich László
Bővebb információkért látogasson el közösségi média felületeinkre. A jelentkezéssel kapcsolatban, illetve egyéb felmerülő kérdéseivel keressen minket bátran a lent megadott elérhetőségeken.
E-mail: deaktszakkollegium@gmail.com
Instagram: deakt_szakkoli
Facebook: deaktibordsz
Bemutatkozó videó: